A megtisztított karalábékat felvágjuk kb. 2 x 2 cm-es kockákra, és kevergetve félpuhárapároljuk azokat a felhevített olajon.Felöntjük az alaplével,meghintjük egy kevés sóval, továbbá szárított majoránnával, és lefedve főzzük addig, amíg a zöldség megpuhul.
A keményítőtsimára keverjük egy kevés vízzel,hozzáadunk a karalábé főzőlevéből 2 ek-nyit, majd a többibe csorgatjuk, és besűrűsítjük. Végül a citrom kifacsart levével ízesítjük.
A tojástekercshez simára keverjük a tojásokat a tejjel és egy kevés sóval. Egy palacsintasütőt kikenünk egy kevés olajjal, felforrósítjuk, beleöntjük a tojásos keveréket, és 2-3 percig sütjük. Közben rászórjuk a felaprított snidlinget és petrezselymet. Megfordítjuk, és további néhány percig sütjük. Tányérra csúsztatjuk, feltekerjük, és felszeleteljük. Ezt kínáljuk a főzelék mellé.
Egy kevés felaprított snidlinggel megszórvatálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.