Egy tálban összekeverjük a felaprított snidlinget, a tárkonyt és petrezselymet, majd megsózzuk, megborsozzuk. A megtiszított burgonyát durvára lereszeljük, és kinyomjuk belőle a nedvességet. A zöldfűszerekhez adjuk, és jól összedolgozzuk.
Vékonyan kiolajozott serpenyőbe teszünk 1 ek burgonyás-zöldfűszeres keveréket, kissé lelapítjuk, és 2 percig sütjük. Megfordítjuk, és 2-3 percig sütjük a másik oldalát is, amíg aranysárga lesz. Papírtörlőre szedve leszárítjuk, és fokhagymás tejföllel fogyasztjuk.
Megjegyzés
Az egyik burgonya helyett tehetünk bele sárgarépát is. Aki jobban kedveli, a tárkony vagy a petrezselyem helyett ízesítheti kaporral is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.