A csillagtököt meghámozzuk, feldaraboljuk, a puha, magos belsejét kikanalazzuk, és nagylyukú reszelőn lereszeljük. Megsózzuk és kb. 10 percig állni hagyjuk.
A 10 perc elteltével kinyomkodjuk a levét, hozzáadjuk tojásokat, megborsozzuk és mehet bele a préselt fokhagyma is. Végül beleszórjuk a lisztet és alaposan összedolgozzuk.
Az olajat felhevítjük, és evőkanálnyi darabokat halmozunk bele a masszából. Mindkét oldalukat szép barnára sütjük. Papírtörlőn lecsepegtetjük, és fokhagymás tejföllel vagy joghurttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.