A krumplit és a répákat megtisztítjuk, majd egy tálba reszeljük.
Hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet, a sót, valamint az átnyomott fokhagymát, és alaposan összekeverjük.
A masszából két evőkanálnyi halmokat rakunk a felforrósított olajba, és lelapítjuk a kanál hátuljával. Kis lángon világosbarnára sütjük a tócsnik mindkét oldalát. Végül konyhai papírtörlőre szedjük őket, hogy a felesleges olaj lecsepegjen róluk.
Megjegyzés
A krumplit lereszelés után nyersen, negyed órát állni hagyjuk, majd a levét kinyomkodjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.