Elkészítés: Turmixoljuk össze a sárgabarackot. Dolgozzuk össze a darált diót a masszával és a konyakkal. Adjuk hozzá a piskótamorzsát, kekszet, kakaót, vaníliás cukrot és lekvárt, hogy golyókat formázhassunk belőle.
A csokoládét gőz felett olvasszuk meg, kevés olajat is keverjünk bele, és fogpiszkáló segítségével mártogassuk bele egyenként a golyókat. Csurgassuk le jól, tegyük zsírpapírra megkötésig, és a tetejét díszítsük szép zöld pisztáciadarabkákkal. 16 db lett belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.