Elkészítés: A tészta hozzávalóit - a liszt kivételével - összeforraljuk. Ha forr, lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a lisztet, majd jó alaposan összedolgozzuk.
Ha kihűlt és kézzel hozzá tudunk nyúlni, akkor 4-5 egyenlő cipóra osztjuk. A cipókat egyenként kinyújtjuk, és tepsi hátulján megsütjük (180 fokon 5-8 perc alatt).
A krémhez a pudingot és a tojássárgákat összekeverjük némi tejjel, majd ha szépen elkeveredett, hozzáöntjük a többit, és felfőzzük, ahogy azt kell. Akkor jó, ha megáll benne a kanál.
Ezalatt az aprított diót is feltesszük pirulni egy lábasban (zsiradék nélkül), folyamatosan kevergetve. Ha pirulni kezdenek, már érezzük az illatát, akkor lehúzzuk tűzről, de még akkor is keverjük pár percig, nehogy megégjen.
A margarint a porcukorral kikeverjük, majd a teljesen kihűlt pudinghoz adjuk. Legjobb gépi habverővel összedolgozni. Végül belekeverjük a kókuszreszeléket is.
A lapokat megtöltjük ezzel a krémmel úgy, hogy a legfelső lapra is jusson krém. A tetejére elég egy kevés, épp csak annyi, hogy megtartsa a diót. Ha netán nem jutna krém a tetejére mégsem, akkor tegyünk ré csokimázat, arra is kiválóan rá lehet szórni a diót - még különlegesebb lesz az ízhatás!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.