Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus kuglóf
Krémes spenótfőzelék
Tárkonyos csirkeraguleves
Zsemlegombóc
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mákos guba
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Vadas marha
Dubarry-csirkemell
Körömpörkölt csülökkel
Finomfőzelék
Epres blondie
Csupacsokis brownie
Rakott zöldbab darált hússal
Tojásos nokedli fejes salátával
Kijevi csirkemell rizibizivel
Sertéstarja

Receptek sertéstarja hozzávalóval

Leírás

A sertés egyik legkedveltebb része a tarja. Ez a fej mögötti zsírosabb hús különösen finom megsütve, hiszen nem szárad ki, és omlósra puhul. Nagyon sokféleképpen elkészíthető húsféleség. Kiválóan pácolható és grillezhető. A füstölt tarja pedig elmaradhatatlan feltéte az újévi lencsefőzeléknek, de bablevesbe főzve is mennyei.

 

Mikor vedd?

Bármikor, egész évben.

Hogyan tárold?

A felhasználásig hűtőszekrényben. Le is fagyasztható, de javasolt frissen elkészíteni.
Tápérték(100 g)
132 kcal Energia
5.7 g Zsír
0 g Szénhidrát
18.7 g Fehérje
Sertéstarja receptek (172 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.