Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék
Epres blondie
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Finomfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
Vadas marha
Mákos guba
Mézes-mustáros csirkemell
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus kuglóf
Kijevi csirkemell rizibizivel
Káposztás tészta egyszerűen
Csupacsokis brownie
Dödölle - az eredeti recept
Farsangi szalagos fánk
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Vaj

Receptek vaj hozzávalóval

Leírás

A vaj állati eredetű élelmiszer, tejszínből vagy tejfölből készül köpüléssel. Használjuk sütéshez, főzéshez, vagy önmagában szendvicsek ízesítőjeként. 

A tej zsírtartalma szerint megkülönböztetünk különböző vajakat, ez a százalékérték a minőségét is nagyban befolyásolja. Számtalan ízben elérhető, legyen az sós, sótlan, de nagy népszerűségnek örvend például az olívaolajat tartalmazó vaj is.

Nem összekeverendő a margarinnal, melyet jó minőségű növényi olajokból és zsírokból készítenek.

Mikor vedd?

A vajat egész évben megvásárolhatjuk.

Hogyan tárold?

A vajat már megnyitás előtt is szükséges hűtőben tárolni.
Tápérték(100 g)
742 kcal Energia
80 g Zsír
0.5 g Szénhidrát
0.4 g Fehérje
Vaj receptek (11840 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.