A forró levegős fritőz egyre több háztartásban megtalálható. Az air fryerek nagy előnye, hogy gyorsan elkészíthető benne az étel, ráadásul sokkal egészségesebben is süthetünk benne, hiszen minimális zsiradék felhasználásával készíthetjük el kedvenc fogásainkat. A magyar háziasszonyok képzeletének pedig semmi sem szab határt. Nemcsak zöldségchipsek és sült húsok készülnek a forró levegős fritőzben, hanem valaki ebben készíti a melegszendvicset, a bundás kenyeret vagy kedvenc desszertjét.
Mi most a vasárnapi ebédhez mutatunk egy szuper ötletet. A rántott hús mellől nem hiányozhat valamilyen krumplis köret. A krumplipüré, sült krumpli, hagymás tört krumpli helyett tavasszal a petrezselymes burgonya a favorit. A Vidék íze magazin szakácsa, Sepsi Balázs sokak kedvencét készítette el air fryerben. Csak annyit mondhatunk, hogy jó lesz dupla adagot készíteni belőle, mert rájár majd a család.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.