Bár a krumplis tészta a különböző tájegységeken más-más fűszerezéssel készül, az alap mindig ugyanaz: a főtt burgonyát pirospaprikával és hagymával ízesítik, majd összeforgatják a tésztával. Az étel mellől természetesen nem hiányozhat a házi savanyúság vagy a csemege uborka sem, ami tökéletesen illik a laktató fogás mellé. Mi most öt olyan receptet ajánlunk neked, amelyek segítségével te is a legfinomabb krumplis tésztát készítheted el.
Elkészítetted valamelyik krumplis tésztát, esetleg van egy saját, bevált recepted? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.