Elkészítés: A piskótához a tojások fehérjét a vízzel habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, majd keményre verjük. A tojássárgákat hozzákeverjük, majd a kakaóval és sütőporral elkevert lisztet is beleforgatjuk. A tepsit szilikonos sütőpapírral kibéleljük, a tésztát beleöntjük, elsimítjuk, és 180 fokra melegített sütőben 20 perc alatt megsütjük. A sütőpapírt levesszük róla, hagyjuk kihűlni.
A sziruphoz a vizet a cukorral felforraljuk, hozzákeverjük a rumaromát, és a kihűlt piskótát egy ecsettel bekenjük vele.
A krémhez a cukrot a kakaóval, a liszttel, a tojássárgával és a tejföllel simára keverjük, majd sűrűre felfőzzük. Amikor kihűlt, a vajjal habosra keverjük. A piskótára kenjük.
A tetejére a tejszínt kemény habbá verjük, és a krémre simítjuk. A cukrot a fahéjjal összekeverjük, és a tejszínre szitáljuk. Hűtőbe tesszük, 1-2 óra múlva tetszés szerint szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.