Az oreo tortának először az alapját készítjük el: a kekszet finomra daráljuk, hozzákverjük az olvasztott vajat, és a masszát kapcsos tortaformába nyomkodjuk. Amíg elkészítjük a krémet, hűtőszekrénybe tesszük.
A mascarponét kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, hozzáadjuk az olvasztott fehér csokoládét és a zselatint. A tejszínt kemény habbá verjük és fokozatosan hozzákeverjük a mascarponés krémhez.
A krémmel megkenjük a kekszes alapot. A tetejét oreo kekszekkel és különböző csokikkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.