A pác hozzávalóit, az olajat, a szója- és a csiliszószt, az apróra vágot mogyoróhagymát, a sót, borsot, fokhagymát és a paprikakrémet összekeverjük, dupla nylonzacskóba öntjük, beletesszük a csirkemellfiléket, jól összerázzuk, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap lekaparjuk a pácot a filékről, a húst körbetekerjük baconnel, tehetünk bele egy áh rozmaringot, és egy tűzálló edényben sorban lerakjuk. Előmelegített sütőben 220 fokon 10 percig sütjük, majd 250 fokon 10 percig grillezzük.
A visszamaradt pácot 1 húsleveskockával és kb. 1,5 dl vízzel felforraljuk, a megsült filéket ezzel a szósszal, rizzsel és zöldsalatával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.