Elkészítés: A 4 db tojásból a szokásos módon piskótát sütünk egy közepes méretű tepsiben, és hagyjuk benne kihűlni.
A pudingot elkészítjük a 3 dl tejjel és a cukorral, majd melegen a piskótára simítjuk.
A háztartási kekszet összetörjük kisebb darabokra. A margarint, a cukrot, a gesztenyemasszát, a rumaromát, a tejet, a kakaóport és a baracklekvárt jól elkavarjuk, majd összekeverjük az összetört keksszel, és a pudingos krémre simítjuk.
Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, hozzáadjuk az étolajat, és bevonjuk a kekszes krémet vele. Egy napot állnia kell, hogy a keksz megpuhuljon.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.