A tojásokból sütök egy kerek piskótát. Az egész tojásokat egyben verem fel, majd hozzákeverem a sütőporral elkevert lisztet. Kettévágom.
A krémhez kikeverem a vajat vagy margarint a porcukorral, hozzáadom a tejből és pudingporból főzött, majd kihűtött pudingot, az áttört túrót. A krémet kettéveszem, felébe belekeverem a kakaóport, a másik felébe a reszelt citromhéjat.
Ezután következik a torta összeállítása. Az alsó lapot megkenem az áfonyadzsem felével, erre jön a kakaós túrókrém. Befedem a másik lappal, azt is megkenem dzsemmel, majd a fehér krémet halmozom rá, az oldalát is ezzel vonom be. A tetején a dzsemet és a krémet egy villával márványosra húzom. Jó, ha egy éjszakát hűtőben áll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.