A gyümölcsös kekszjégkrém elkészítéséhez a mascarponét elkeverjük a vaníliás pudingporral, és a tejjel. A habtejszínt keményre verjük és hozzákeverjük a krémhez.
A sütőforma aljára kekszet teszünk, rákenjük a krém egy részét, megszórjuk az áfonyával és az eperrel, erre újból rétegezzük a kekszet, a krémet, a gyümölcsöt, majd még egy réteget készítünk. A tetejére krém és gyümölcs kerül, majd minimum 4-5 órára a fagysztóba tesszük.
A fehér csokoládét vízgőz felett, vagy a mikrohullámúsütőben megolvasztjuk és ezzel meglocsoljuk a kekszjégkrémet, mielőtt felvágjuk.
Nézzétek meg videón, hogyan készül a gyümölcsös kekszjégkrém!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.