Elkészítés: 3 nappal a sütés előtt bepácoljuk a gerinchúst: az olajat, a mustárt, a durvára tört borsot és a zúzott fokhagymát kikeverjük, mindenki ízlésének megfelelő mennyiségben. Minimum annyi legyen a pác, hogy vastagon bevonja a hús minden részét. Hűtőben érleljük.
Sütés előtt kissé letörölgetjük, és forró serpenyőben kevés olajon megsütjük mindkét oldalát, sózzuk. Ha valaki átsültebben szereti, tegyen rá fedőt, és még süsse kis lángon egy ideig.
Ha megsült vegyük ki a serpenyőből, öntsük fel borral a visszamaradt pecsenyelevet, tegyük hozzá az áfonyadzsemet, és mártás sűrűségűre forraljuk be. Kóstoljuk meg, és ízesítsük, ha szükséges.
Tálaláskor a húst ferdén vastag szeletekre vágjuk, és a mártással leöntve, burgonyakrokettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.