Elkészítés: A padlizsánokat félbevágom, mélyen bekockázom, majd sütőpapíros sütőlapra borítom vágással lefelé, és előmelegített sütőben 20 percig sütöm.
Közben az olajon üvegesre párolom a karikára vágott újhagymát és a centisre vágott szárzellert, majd az apróra kockázott paradicsomokat, a fűszereket, a mazsolát és a kapribogyót is hozzáadom. Ha kell, picit vizet aláöntve párolom.
Az időközben megsült padlizsánok belét kikanalazom, falatokra vágom, majd a raguhoz adom, összeforgatom.
A padlizsánhéjakba töltöm a ragut, és a még forró sütőben 10 perc alatt összesütöm.
Csillagánissal párolt rizzsel a legfinomabb, de sima rizs vagy bulgur is tökéletes köret hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.