Az almákat megmossuk és 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A csokit megolvasztjuk és elkeverjük a kókuszzsírral, hogy fényesebb legyen.
Az almaszeletek aljába beleszúrjuk a fapálcikát, és beleforgatjuk őket a csokiszószba, majd egy sütőpapírral bélelt tálcára tesszük szép sorban. Megszórjuk őket az aprított mogyoróval, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
Ezután vékony sugárban meglocsoljuk a karamell szósszal is, végül pedig a mélyhűtőbe tesszük fél órára, hogy a csoki jól megdermedjen.
Nézd meg videón, hogyan készül az almás-csokis nyalóka:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.