Elkészítés: A húst felszeleteljük, az olajon mindkét oldalukat hirtelen pirosra sütjük, majd tűzálló tálra rakjuk.
A meghámozott almát feldaraboljuk, és 1 dkg vajon puhára pároljuk. A megpárolt almát a hússzeletekre halmozzuk.
A maradék vajból és lisztből világos rántást készítünk, felengedjük meleg tejjel, belerakjuk a fűszereket, megsózzuk és sűrűre főzzük.
Ha a mártás kicsit kihűlt, hozzákeverjük a felvert tojást, a reszelt sajtot és a darált diót, majd az egészet rásimítjuk az almás hússzeletekre, és előmelegített forró sütőben megsütjük.
Vajas zöldség vagy burgonyapüré illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.