Elkészítés: A szélesmetéltet a szokásos módon megfőzzük.
A tojások sárgáját és fehérjét szétválasztjuk, a fehérjét felverjük. A sárgájához adunk kb. 2 evőkanál cukrot és a tördelt túrót. Aki szereti, tehet bele mazsolát is.
Ezután beleforgatjuk a tésztát a túrós masszába, és óvatosan belekeverjük a tojásfehérjehabot is.
Egy jénai tálat kivajazunk, majd alulra tesszük a tészta felét. Megszórjuk a darált dióval, és ráreszeljük az almát, meghintjük fahéjjal. Végül beborítjuk a maradék tésztával. Tetejére egy kicsi darált diót szórunk még.
Sütőben aranysárgára sütjük. Tálaláskor lekvárral vagy nutellával ízesítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.