Egy nagy tálban összekeverjük az olvasztott vajat, a tojást, a tejet, majd hozzáadjuk a kis darabokra vágott (vagy reszelt) almát. Egy másik edénybe szitáljuk a lisztet, majd elkeverjük a sütőporral, a fahéjjal és a cukorral.
Összeforgatjuk a száraz és a nedves hozzávalókat, majd csomómentesre dolgozzuk a masszát.
Palacsintasütőben egy kevés olajat felforrósítunk, majd beleteszünk egy kanálnyit a masszából (úgy, hogy kerek formát kapjunk). Ízlés szerint kisebb-nagyobb tésztákat készíthetünk. Addig sütjük mindkét oldalát, amíg aranybarna nem lesz. Fahéjas porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.