Elkészítés: A vajat a sóval, a cukorral, a fahéjjal és 1 csomag vaníliás cukorral krémesre kikeverjük. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat. Váltogatva hozzáadjuk a tejszínt (amit nem kell felverni), a rumot és a sütőporral elvegyített lisztet. A meghámozott almát közvetlenül az edénybe reszeljük, és jól elkeverjük.
A margarinnal kikent gofrisütőre 1-1 kisebb merőkanál tésztát teszünk (ne egész merőkanállal, mert kifolyik a sütő oldalán), és közepes hőfokon, egymás után kb. 12 gofrit sütünk. A tészta belseje lágy lesz és könnyed. Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.