Elkészítés: 1. Keverőtálban keverjük össze a lisztet, a cukrot és a fahéjat. A közepére csináljunk egy lyukat, öntsük bele a tejjel elkevert tojást.
2. Egy fakanállal óvatosan keverjük össze a masszát, majd adjuk hozzá a reszelt almát is.
3. Egy palacsintasütőben kevés vajat vagy olajat hevítsünk fel, takaréklángon. A palacsintasütő közepébe tegyünk 2 evőkanállal a masszából, és igazgassuk el úgy, hogy kb. 9 cm átmérőjű kör legyen belőle.
4. A legkisebb lángon kb. 30-45 másodpercig süssük a palacsinta mindkét oldalát.
5. Az elkészült palacsintákat tornyozzuk egymás tetejére, locsoljuk meg juharsziruppal, legtetejére tegyünk egy szép koktélcseresznyét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.