Elkészítés: A tojások fehérjéből kemény habot verünk. Óvatosan hozzákeverjük a porcukrot, a tojások sárgáját, a lisztet és végül a hámozott, apró kockára vágott puha fajtájú almát.
Egy nagy teflonserpenyőben megforrósítjuk a margarint, és beleöntjük a tésztamasszát. A lángot takarékra állítva úgy sütjük, akár az omlettet. Ha a tészta alsó fele megsült, lapáttal óvatosan megforgatjuk, hogy nagyobb darabokra törjön.
Ha már az egész tészta átsült és kissé meg is pirult, fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.