A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Két részre osztjuk. Hideg helyre tesszük, amíg a töltelék elkészül.
Az almát meghámozzuk. Nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Ízlés szerint megszórjuk cukorral, őrölt fahéjjal. Egy kis idő után a levétől kinyomkodjuk. A búzadarát hozzákeverjük.
Az első tészta darabot tepsi méretre nyújtjuk. Megszórjuk zsemlemorzsával. Beleterítjük az almát. Befedjük a másik kinyújtott tészta lappal.
Lekenjük a felvert tojással.
A tészta tetejét megböködjük villával.
180 fokra melegített sütőben 25 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.