Elkészítés: Egy tálban a tészta száraz hozzávalóit elkeverem, a vajat belecsipegetem, majd morzsás tésztát készítek. A tejet és a tojást alaposan elkeverem, hozzáadom, és tésztát gyúrok belőle. Fél órát pihentetem.
Az almát meghámozom, kicsumázom, lereszelem, és kinyomom a levét. A cukorral és fahéjjal megpárolom.
A tésztát 3 mm vastagra nyújtom, tepsire rakom a tésztát, alaposan megszurkálom. 200 fokon 10 percig sütöm.
Ezalatt elkészítem a krémet. A tojást és a tejet jól elkeverem, hozzáadom a pudingport és a cukrot. Folyamatos kevergetés közben sűrűre főtöm.
A félkész tésztán elegyengetem a párolt almát, majd ráöntöm a tetejére a pudingot. S még így visszateszem a sütőbe 20-25 percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.