A meghámozott almát apró kockákra vágjuk. Egy kis edényben felolvasztjuk a vajat, majd belerakjuk az almát, cukrot, fűszerezzük és fedő pár perc alatt puhára pároljuk.
A pudingport (vagy keményítőt) kikeverjük vízzel, hozzáöntjük és besűrítjük vele az almát.
A vékonyra szeletelt kalácsok egyik oldalát vékonyan megvajazzuk, majd a vajas oldalával lefelé az előmelegített szendvicssütő lapjára helyezzük.
Rákanalazzuk az almás tölteléket, majd befedjük újabb szelet kaláccsal, amit a vajas felével felfelé helyezünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.