Elkészítés: A tésztához a lisztet összedolgozzuk a 10 dkg cukorral, egy csipet sóval, a sütőporral, a puha vajjal és a tojással. Kivajazunk egy 26 cm átmérőjű tortaformát vagy egy kisebb tepsit, s a tésztát belenyomkodjuk úgy, hogy kb. 2-3 cm magas pereme legyen.
Az almát meghámozzuk, s apró gerezdekre vágjuk. Az almákat a tésztára fektetjük, megszórjuk fahéjjal, vaníliás cukorral, citromhéjat reszelünk rá. Előmelegített sütőben kb. 30-40 percig sütjük.
A vaníliapudingot felfőzzük az 5 dl tejjel és a 13 dkg cukorral. Még melegen a tortára öntjük. Ha kihűlt, felvert tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.