Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 175 fokra.
Egy 20x30 cm-es tepsit vajazzunk, lisztezzünk ki. Egy nagy tálban verjük fel a tojást az olajjal, a cukorral és 2 teáskanál vanília-esszenciával. Keverjük össze a lisztet, a szódabikarbónát, a sütőport, a sót és a fahéjat, majd adjuk hozzá a sárgarépát és a tojásos keveréket, dolgozzuk össze.
Süssük az előmelegített sütőben 40-50 percig (vagy tűpróbáig). Hagyjuk hűlni a tepsiben 10 percig, majd boritsuk ki.
A mázhoz egy közepes méretű tálban keverjük krémesre a vajat, a krémsajtot, a porcukrot és 1 teáskanál vanília-esszenciát, majd vonjuk be vele a tortát (jó vastagon!).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.