Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 175 fokra.
Egy 20x30 cm-es tepsit vajazzunk, lisztezzünk ki. Egy nagy tálban verjük fel a tojást az olajjal, a cukorral és 2 teáskanál vanília-esszenciával. Keverjük össze a lisztet, a szódabikarbónát, a sütőport, a sót és a fahéjat, majd adjuk hozzá a sárgarépát és a tojásos keveréket, dolgozzuk össze.
Süssük az előmelegített sütőben 40-50 percig (vagy tűpróbáig). Hagyjuk hűlni a tepsiben 10 percig, majd boritsuk ki.
A mázhoz egy közepes méretű tálban keverjük krémesre a vajat, a krémsajtot, a porcukrot és 1 teáskanál vanília-esszenciát, majd vonjuk be vele a tortát (jó vastagon!).
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.