Elkészítés: Egy tálba szitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a sütőport, a szódabikarbónát és a kókuszreszeléket. Az ananászt és a licsit kisebb darabokra vágjuk, és jól lecsöpögtetjük.
Másik tálban felverjük a tojást, majd kikeverjük a cukorral, az olajjal és az íróval vagy kefirrel. A nedves anyaghoz adjuk a száraz anyagot, gyorsan összedolgozzuk, beletesszük a gyümölcsdarabokat.
A muffinformát papírkosárkákkal béleljük, 2/3 részig töltjük a tésztával. 180 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 20-25 percig sütjük. A kész muffinokat 10-15 percig a formában pihentetjük, majd rácsra téve
kihűtjük.
A máz hozzávalóiból sima bevonót keverünk, és megkenjük a muffinok tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.