A csirkemellfiléket középen bevágjuk, szétterítjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és végül ételízesítővel meghintjük. 2 evőkanálnyi olajon a csirkemellek mindkét oldalát 1-1 perc alatt megpirítjuk.
Kiolajozott tepsibe helyezzük az elősütött csirkemelleket. A lecsepegtetett ananászszeletekkel befedjük, ráterítünk 1-1 szelet sajtot úgy, hogy az befedje. A vajat a tepsiben lévő, sajttal beterített húsra rádaraboljuk.
200 fokos sütőbe helyezzük, és addig sütjük (kb. 10-15 perc), amíg a sajt pirulni kezd, és a csirkemell puha nem lesz. Amikor elkészült, párolt rizzsel tálaljuk.
Megjegyzés
A receptet Nagy Györgyné küldte. Köszönjük! Fotó: AS
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.