A húsokat megtisztítjuk és (a máj kivételével) egy nagy, legalább 8 literes leveses fazékba tesszük. Hozzáadjuk a megtisztított, keresztben elvágott sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, a karalábét, valamint a negyed almányi cikkekre vágott zellert. Hozzáadjuk az egész borsot és a fokhagymagerezdeket pucolás nélkül.
Felöntjük vízzel, hogy minden hozzávalót ellepjen. Lassú tűzön melegítjük addig, hogy ne forrjon fel.
2-2 és fél óra főzés után beletesszük a két fej vöröshagymát héjastul. Újabb fél óra múlva hozzá tesszük a kelkáposztát, illetve ekkor ízesítjük sóval.
Amikor a kelkáposzta megfőtt, óvatosan belehelyezzük a csirkemájakat, majd 5 perc múlva készen is van a leves.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.