A pulykahúst alaposan megmossuk, apróbb darabokra vágjuk. Fazékba vizet engedünk, beletesszük a húst és feltesszük főni. Amikor felforrt a víz, leszedjük róla a keletkezett habot.
A felsőcombot is a fazékba tesszük, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Hozzáadjuk az erőleveskockákat. Lassú tűzön, fedővel lefedve, kb. 2 órán át főzzük.
Ekkor tesszük bele a megtisztított, feldarabolt zöldségeket és a csirkemájat a szívvel. További 1 órán át főzzük a levest lassú tűzön. Ha kész, a húsokat külön tálra szedve kínáljuk a leves mellé. Főzhetünk hozzá eperlevél tésztát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.