Elkészítés: A cukrot a vaníliával és gyömbérrel elkeverem. A leveles tésztát enyhén lisztezett felületen egyenletesen vékonyra nyújtom. Hosszában megfelezem. Az egyik keskeny lapot felhasználásig hűtőben tárolom.
A másikat a vaj felével vékonyan megkenem. A vaníliás cukorkeverék felét egyenletesen elosztom a tésztán. Előbb az egyik hosszanti oldalát kezdem szorosan feltekerni a tészta közepéig, majd a másikat. Az így kapott tekercset középen kissé összenyomom, 1 cm vastag szeletekre vágom. Lapos tálra rakosgatom, és beteszem a hűtőszekrénybe.
A másik tésztaféllel ugyanígy járok el. Nagyjából 15 percnyi hűtés után a sütőt 180 fokra előmelegítem, sütőpapírral borított tepsire rakosgatom a kis pálmaleveleket, és 12-15 perc alatt világosra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.