Elkészítés: Összegyúrtam a tészta hozzávalóit, tejfölt annyit tettem hozzá, amennyire szükség volt, hogy szép, rugalmas tésztát gyúrjak. Fóliába tekertem és hűtőbe tettem.
A töltelékhez apróra vágtam a hozzávalókat, és egy tálban összekevertem.
A tésztát milliméter vastagságúra nyújtottam, és egy nagy fémkarikával köröket szaggattam ki belőle, amikkel kibéleltem egy muffintepsi üregeit. Továbbá ugyanakkora mennyiségű kisebb köröket vágtam, amivel aztán lezártam a kosárkákat.
A tölteléket ügyesen elosztottam a kosárkákban, jó púposan, hadd legyen bőven, majd rátettem a kisebb tésztaköröket, picit lenyomkodtam a széleit, hadd fedjen alaposan. Egy késsel azért lyukakat vágtam mindegyikbe, hadd távozzon a gőz, tojással megkentem és barnacukorral megszórtam.
Előmelegített sütőben piros-ropogósra sütöttem a gyümölcsös finomságokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.