Elkészítés: Összegyúrtam a tészta hozzávalóit, tejfölt annyit tettem hozzá, amennyire szükség volt, hogy szép, rugalmas tésztát gyúrjak. Fóliába tekertem és hűtőbe tettem.
A töltelékhez apróra vágtam a hozzávalókat, és egy tálban összekevertem.
A tésztát milliméter vastagságúra nyújtottam, és egy nagy fémkarikával köröket szaggattam ki belőle, amikkel kibéleltem egy muffintepsi üregeit. Továbbá ugyanakkora mennyiségű kisebb köröket vágtam, amivel aztán lezártam a kosárkákat.
A tölteléket ügyesen elosztottam a kosárkákban, jó púposan, hadd legyen bőven, majd rátettem a kisebb tésztaköröket, picit lenyomkodtam a széleit, hadd fedjen alaposan. Egy késsel azért lyukakat vágtam mindegyikbe, hadd távozzon a gőz, tojással megkentem és barnacukorral megszórtam.
Előmelegített sütőben piros-ropogósra sütöttem a gyümölcsös finomságokat.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.