Egy keverőtálban összekeverjük a száraz hozzávalókat és az aszalt meggyet.
Egy másik tálban fehéredésig felhabosítjuk a vajat (kókuszzsírt) a cukorral. A vajkrémhez hozzákeverjük a tojást. A vajkrémet beledolgozzuk a lisztes-zabos keverékbe, és 15 percig pihentetjük a hűtőben.
A tésztából diónyi golyókat formázunk, majd kilapítjuk a két tenyerünk között. Egymástól 3–4 cm távolságra helyezzük el őket a sütőpapírral kibélelt tepsiben. A formázáshoz evőkanalat használunk. Megvizezzük a hátlapját, és így lapítjuk, formázzuk tovább a kekszet. 170–180 Celsius-fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.