Elkészítés: Az aszalt szilvát vörösborba áztatjuk. Az olívaolajban megpirítjuk a szalonnát, a pórét és a gombát. Ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal. Hozzáadjuk a tört mandulát, majd a beáztatott szilvát. Levesszük a tűzről, hűlni hagyjuk.
A pulykaszeleteket kicsit kiklopfoljuk, alufóliára fektetjük, sózzuk. A töltelékbe beleszórjuk a morzsát, majd elosztjuk a pulykaszeleteken. Feltekerjük, az alufóliával légmentesen lezárjuk a tekercseket, majd 160 fokos sütőben 25 perc alatt megsütjük.
Miután elkészült, kicsomagoljuk, és serpenyőben forró olajban átforgatjuk, hogy szép piros legyen.
Az almás tócsnihoz sűrű palacsintatésztát készítünk. Nyers krumplit és hámozott almát teszünk bele. Ízesítjük sóval, borssal, szerecsendióval, fahéjjal. Kevés olajban kisütjük.
A vörösboros raguhoz a borókabogyót, koriandert és a vadfűszereket vízzel felfőzzük, leszűrjük. A befőtt levét a borral elkeverjük. Ehhez és a főzethez adjuk a meggyet és az aszalt szilvát. Ízesítjük sóval, szerecsendióval, fahéjjal, szójaszósszal. Keményítővel sűrítjük.
A pulykamelltekerseket ferdén szeletelve, az almás tócsnival és a fűszeres mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.