A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét géppel krémesre verjük 2 ek. cukorral, majd a sárgáját szintén jól kikeverjük a másik 2 ek. cukorral.
Ezután elfelezzük a mascarponét, a felét a fehérjehabhoz, másik felét a sárgás részhez keverjük óvatosan.
Egy kisebb négyszögéletű jénai tálba lerakunk 10 db hideg kávéba mártott babapiskótát (nem szabad eláztatni, max 3 mp-ig tartsuk a kávéban).
Erre ráhalmozzuk a tojássárgás krémet, a tetejét vékonyan megszórjuk kakaóporral. Következik az újabb réteg kávéba mártott babapiskóta, arra pedig a tojásfehérjés krém. Ennek a tetejét is megszórjuk kakaóporral, itt már gazdagabban.
Jól le kell hűteni, célszerű előző nap elkészíteni.
Megjegyzés
Figyelem! Csak friss, szalmonellára bevizsgált tojást használjunk ehhez a recepthez!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.