Elkészítés: A tisztított karfiolt rózsáira szedem, sós vízben kb. 2-3 percet forralom, majd leszűröm. A hagymát vékonyra szelem, zsiradékban megpárolom, hozzáadom az áttört fokhagymát, a levétől lecsurgatott babot, a paradicsompürét és a fűszereket. Szükség szerint kevés vizet lehet aláönteni, és állandóan kevergetve 5-10 percet párolni. Közben a rizst is puhára főzöm sós vízben. Egy sütőedényt kikenek vajjal vagy olajjal, elterítem benne a karfiol felét, arra ráterítem a megfőtt rizst, majd a babos masszát (esetleg még a rizst is meg lehet gyengén szórni a fűszerekkel). A bab tetejét megkenem tejföllel, utána ráterítem a maradék karfiolt. A karfiol tetejét ismét megkenem tejföllel, megszórom reszelt sajttal. 200 fokon addig sütöm, míg szépen megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.