Elkészítés: A baconszeletekkel kibéleljük az őzgerincformát. A csirkemellet felszeleteljük, kicsit klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A tojásokat felütjük, elhabarjuk, és teszünk bele sót, borsot, esetleg fokhagymát is ízlés szerint. A csirkemellszeleteket először a lisztbe, aztán a tojásba, majd a reszelt sajtba forgatjuk, és a bélelt formába rétegezzük, míg az megtelik. A bacon széleit visszahajtjuk a húsra, esetleg további szalonnaszeleteket tehetünk rá, letakarjuk alufóliával. A formát egy tepsibe rakjuk, amibe kevés vizet öntünk. Az egészet sütőbe toljuk, és kb. 45-50 percig fólia alatt sütjük. Aztán levesszük a fóliát, és hagyjuk további 10-15 percig pirulni. Ha langyosra hűlt, kiborítjuk a formából, és szeletekre vágva tálaljuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.