Elkészítés: A baconszeletekkel kibéleljük az őzgerincformát. A csirkemellet felszeleteljük, kicsit klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A tojásokat felütjük, elhabarjuk, és teszünk bele sót, borsot, esetleg fokhagymát is ízlés szerint. A csirkemellszeleteket először a lisztbe, aztán a tojásba, majd a reszelt sajtba forgatjuk, és a bélelt formába rétegezzük, míg az megtelik. A bacon széleit visszahajtjuk a húsra, esetleg további szalonnaszeleteket tehetünk rá, letakarjuk alufóliával. A formát egy tepsibe rakjuk, amibe kevés vizet öntünk. Az egészet sütőbe toljuk, és kb. 45-50 percig fólia alatt sütjük. Aztán levesszük a fóliát, és hagyjuk további 10-15 percig pirulni. Ha langyosra hűlt, kiborítjuk a formából, és szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.