Elkészítés: A rizst beáztatom, a krumplit előfőzöm.
A csirkemellet - fóliával letakarva - alaposan kiklopfolom. Sózom, borsozom. Ráhelyezem a sonkát és a sajtot, majd a paprikaszeleteket. Újra fűszerezem, majd feltekerem, és bebugyolálom a baconszeletekbe.
Egy serpenyőbe locsolok olajat, belehelyezem a göngyölt húst, mellérakom a félbevágott paradicsomokat és a krumplikat. A húsra teszek egy chilipaprikát és rozmaringot, a zöldségekre pedig kakukkfüvet. Megint fűszerezem, betakarom alufóliával. Berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, és légkeverésen 45 percig sütöm.
Közben a zöldségkeveréket és a rizst ételízesítővel fűszerezett vízben megpárolom.
Ezután leveszem a fóliát a húsról és a krumpliról, átkapcsolok grill fokozatra (200 C fok), s további 25 percig grillezem.
A töltött csirkemellet ferdén félbevágva tálalom a zöldséges rizzsel és a kakukkfüves krumplival.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.