Elkészítés: A rizst beáztatom, a krumplit előfőzöm.
A csirkemellet - fóliával letakarva - alaposan kiklopfolom. Sózom, borsozom. Ráhelyezem a sonkát és a sajtot, majd a paprikaszeleteket. Újra fűszerezem, majd feltekerem, és bebugyolálom a baconszeletekbe.
Egy serpenyőbe locsolok olajat, belehelyezem a göngyölt húst, mellérakom a félbevágott paradicsomokat és a krumplikat. A húsra teszek egy chilipaprikát és rozmaringot, a zöldségekre pedig kakukkfüvet. Megint fűszerezem, betakarom alufóliával. Berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, és légkeverésen 45 percig sütöm.
Közben a zöldségkeveréket és a rizst ételízesítővel fűszerezett vízben megpárolom.
Ezután leveszem a fóliát a húsról és a krumpliról, átkapcsolok grill fokozatra (200 C fok), s további 25 percig grillezem.
A töltött csirkemellet ferdén félbevágva tálalom a zöldséges rizzsel és a kakukkfüves krumplival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.