Előkészítés: Alaposan megtisztítjuk, és megmossuk a póréhagymát, különösen ügyelve arra, hogy ne maradjanak homokszemcsék a levelek között. Vékony, finom karikákra szeljük. A vöröshagymát meghámozzuk, összevágjuk. A bacont is apróra vágjuk.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a bacont, tányérra borítjuk. A visszamaradt olajban lassú tűzön megfonnyasztjuk a póréhagymát és a vöröshagymát, ügyelve arra, hogy ne piruljanak meg. Mély tálban felverjük a tojásokat, megsózzuk, és belerakjuk a hagymás pórét, valamint a bacont. Jól összekeverjük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A leveles tésztakosárkákat megtöltjük az elkészült töltelékkel, és a sütőbe helyezzük. Addig sütjük, míg a tojás megszilárdul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.