Elkészítés: A kolozsvári szalonnát apróra kockázzuk és kisütjük. A tepertőt leszűrjük, félretesszük. A szalonna zsírján megpároljuk a felszeletelt vargányát, megsózzuk, és folytonos keverés mellett hozzáadjuk a fűszereket: borsot, bazsalikomot, kakukkfüvet.
15 perc párolás után felengedjük a csontlével, beletesszük a pirított szalonnát és felforraljuk.
Zsíron aranysárgára pirítjuk a finomra vágott hagymát, késhegynyi fűszerpaprikát szórunk rá, és a liszttel rántást készítünk. Hozzáadjuk a tejföl felét, s ezzel eldolgozzuk, majd szitán a levesbe passzírozzuk. Tehetünk hozzá pár kanál levet, úgy gyorsabban megy.
Beletesszük a karikára vágott kolbászt, a megmaradt tejfölt, az apróra vágott snidlinget, és készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.