Elkészítés: A hússzeleteket kicsit megnyomkodom a tenyeremmel, utána sózom, borsozom. Beleforgatom lisztbe. Nagyobb lapos edényben olajat melegítek, és 1 fej hagymát szeletekre vágok.
A forró olajban hirtelen kérget sütök a hússzeletekre, a tetejére teszem a felszeletelt hagymát, kis vízzel felöntöm, és kb. 45 percig párolom.
Közben egy kisebb edényben forró olajon megdinsztelem a maradék apróra vágott hagymát, a szeletekre vágott gombát, kis sóval, borssal és ételízesítővel fűszerezem.
Miután a húsok megpuhultak, az edényben maradt finom fűszeres szaftot beleöntöm a gombás raguba, összeforralom, miközben behabarom a tejföllel.
Amíg vártam a húsra, gyorsan bekevertem a galuskának valót és kiszaggattam.
Már csak a tálalás van hátra: tányérra teszek egy kisebb halom nokedlit, mellé fektetek 2 szelet húst, amit meglocsolok a gombás raguval. Nagyon laktató!!!
Jó étvágyat! :))
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.