Elkészítés: Vágjuk fel a sertéshúst (csíkokra), a szalonnát, a paradicsomot és a paprikát (kockákra), a gombát (szeletekre) és a hagymát (apróra).
Egy serpenyőben kevls zsiradékon süssük ki a zsírt a szalonnából, mikor kezd pirulni, adjuk hozzá a hagymát, dinszteljük meg. Tegyük bele a csíkokra vágott húst, és folyamatos kevergetés mellett fehérítsük ki. Ekkor kerüljön bele a gomba, a paprika és a paradicsom is, és jöhet az ízesítés is (só, bors, pirospaprika). Így együtt még pároljuk őket pár percig, majd adjunk hozzá kevés vizet, és lefedve pároljuk puhára.
Ha a hús és a gomba is megpuhult, habarjuk be a liszttel elkevert tejföllel. Ízlés szerint főtt tésztával vagy galuskával tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.