A meghámozott burgonyát sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, összetörjük. A barackokat forró vízbe mártjuk, héját lehúzzuk. Félbevágjuk, kimagozzuk, a nagyobb darabokat félbevágjuk. Az élesztőt kevés langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet összegyúrjuk a tojások sárgájával, az élesztős folyadékkal, az áttört burgonyával és annyi tésztával, hogy közepesen kemény tésztát kapjunk. Letakarva, meleg helyen 1 órát kelesztjük.
Nem túl vékonyra nyújtjuk, és fánkszaggatóval 8-10 cm átmérőjű köröket szúrunk ki belőle. A tésztakörök közepére 1-1 darab gyümölcsöt teszünk, megszórjuk fahéjas porcukorral és a tésztát összenyomjuk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük, a felesleges zsiradékot leitatjuk. Fahéjas porcukorral meghintve, azonnal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.