Elkészítés: 1. A lisztet keverjük el egy nagy tálban a sütőporral. A puha margarint habosítsuk fel a cukorral, majd üssük hozzá egyenként a tojásokat, végül keverjük hozzá a tejfölt is. Apránként keverjük a masszához a sütőporos-lisztes keveréket.
2. A sima, galuskatészta sűrűségűre emlékeztető tésztát simítsuk kikent, zsemlemorzsával megszórt magasabb falú tepsibe. Egyenletesen szórjuk a tésztára a kockára vágott barackot, majd a tepsit tegyük az előmelegített, 160-170 °C fokos sütőbe 25-30 percre. Sütés közben tűpróbával ellenőrizzük átsült-e.
3. A kockára vágott langyos pitét helyezzük desszertes tányérokra, és kínáljuk karamell fagyival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.