A barackos krémtúró pohárdesszert elkészítéséhez tetszés szerinti alakú süteménykiszúróval 4 db apró formát szúrunk ki 1-1 őszibarackból. A többit egy tálba tesszük a narancslével együtt, és botmixerrel pürésítjük.
Ezután simára keverjük a túrót a kristály- és a vaníliás cukorral, majd óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a kemény habbá vert habtejszínt.
4 db pohárba rétegezzük a barackpürét, a durvára reszelt étcsokoládét és a túrókrém felét. Elosztjuk rajta a megmaradt pürét és túrókrémet, végül megszórjuk a maradék csokival. A barackfigurákkal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.