A húst leöblítjük, eltávolítjuk róla a faggyút és az inakat, a többit felkockázzuk, és egy tűzálló tálba tesszük. A fokhagymát megtisztítjuk és áttörjük, azután elkeverjük a kókusztejjel, a currykrémmel és a garam masalával. Sóval és chiliporral ízesítjük, majd a húsra öntjük, és egész éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni. Előmelegített sütőben 90 fokon (a legkisebb fokozaton) kb. 3 1/2 órát pároljuk. Megtisztítjuk és megmossuk a cukorborsót, majd a lecsöpögtetett csicseriborsóval együtt 15 perccel a sütési idő vége előtt a húshoz adjuk.
2024.12.19.
2024.12.18.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.