A húst leöblítjük, eltávolítjuk róla a faggyút és az inakat, a többit felkockázzuk, és egy tűzálló tálba tesszük. A fokhagymát megtisztítjuk és áttörjük, azután elkeverjük a kókusztejjel, a currykrémmel és a garam masalával. Sóval és chiliporral ízesítjük, majd a húsra öntjük, és egész éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni. Előmelegített sütőben 90 fokon (a legkisebb fokozaton) kb. 3 1/2 órát pároljuk. Megtisztítjuk és megmossuk a cukorborsót, majd a lecsöpögtetett csicseriborsóval együtt 15 perccel a sütési idő vége előtt a húshoz adjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.